Marcel via Twitter

Mijn opdrachtgevers

Om een indruk te krijgen van mijn werkzaamheden volgt hier een (verre van onvolledig) overzicht van enkele opdrachtgevers. Eerst de logistieke media, dan de logistieke bedrijven en instellingen.

 

Logistieke media

Als freelance journalist schrijf ik achtergrondartikelen, trendverhalen, reportages en blogs voor verschillende media op het gebied van logistiek en supply chains.

 

Supply Chain Magazine
Maandblad over supply chain management, gericht op logistieke beslissers.

Kijk op www.supplychainmagazine.nl.

 

RetailTrends en EtailTrends
Vakbladen met nieuws en achtergronden voor retailers en etailers. RetailTrends verschijnt maandelijks, EtailTrends verschijnt vijf keer per jaar.

Kijk op www.retailtrends.nl of op www.etailtrends.nl

 

Logistiek Totaal
Maandblad over interne logistiek.

Kijk op www.logistiektotaal.nl

 


LogistiekProfs

Online medium voor professionals in de logistiek. Hiervoor schrijf ik regelmatig een blog.

Kijk op www.logistiekprofs.nl

 

Logistieke bedrijven en instellingen

Daarnaast ondersteun ik verschillende logistieke bedrijven en instellingen op het gebied van externe communicatie. Dat betreft het adviseren over externe communicatie en het maken en uitvoeren van communicatieplannen.

 

BLMC
BLMC is een bureau dat is gespecialiseerd in werving en selectie en in interim- en projectmanagement. Voor BLMC verzorg ik onder meer teksten voor nieuwsbrieven.

Kijk op www.blmc.nl.

 

 

Groenewout
Groenewout is een gerenommeerd logistiek adviesbureau. Voor Groenewout schrijf ik casestudies op basis van interviews met klanten.

Kijk op http://www.groenewout.com.

 

 

 

Consafe Logistics
Consafe Logistics is een leverancier van warehouse management systemen en aanverwante oplossingen. Voor Consafe schrijf ik casestudies en persberichten.

Kijk op www.consafelogistics.nl.

 

MAAS Internal LogistiX

MAAS Internal LogistiX is een jong bedrijf dat material handling systemen ontwerpt én levert. Voor dit bedrijf schrijf ik onder meer persberichten en webteksten.

Kijk op www.maasil.nl.

 

Noordendorp Transport
Noordendorp Transport is een middelgrote logistiek dienstverlener uit Haaksbergen, actief in de sectoren levensmiddelen, bouwmaterialen en industrie. Voor Noordendorp Transport heb ik de relatiekrant Noordendorp Nieuws ontwikkeld.

Kijk op www.noordendorp.nl.

woensdag
jan062010